Københavnsk storkirke: Fokus på det centrale i troen

Kirken i Kulturcenteret holder Encounter-konference i sidste weekend i marts.Københavns største menighed vil ”back to basics” på deres årlige fordybelsesweekend.

Lennart og Carolina Torebring, Stockholm.

Tidligere har man afholdt en lejr for de interesserede cellegrupper, men Kirken i Kulturcenteret ønsker at gøre weekenden mere tilgængelig for hele bredden i menigheden.
Encounter – møde med Gud – som minikonferencen hedder, er bygget op om Faderens kærlighed, Jesus på korset og Helligåndens gaver, som de centrale fikspunkter.
– En gang imellem er det vigtigt for os alle sammen at komme tilbage til det centrale. Ikke bare høre undervisningen, men også, at Helligånden gør det levende igen. At vi får en genforelskelse i det, som det hele handler om, forklarer Daniel Ringsmose, som er præst i kirken. Der er nemlig løbende i programmet sat masser af tid af til tilbedelse og personlig betjening.
Som undervisere kommer Lennart og Carolina Torebring, der er pastorer i Södermalms-kyrkan i Stockholm, hvor op mod 1300 mennesker samles til gudstjeneste.
– Vi har inviteret dem, fordi de har erfaring med at holde denne slags fordybelsesweekender i deres egen kirke. De er selv vokset fra 500-1300 medlemmer på 10 år ved primært at satse på grupper og discipeltræning. Det er netop noget af det, som også ligger på vores hjerte, så vi synes, de er inspirerende for vores kirke, fortæller Daniel.

Encounter: Fredag den 25. marts kl 15-22 og lørdag den 26. fra 9-20.30 på Drejervej 11 i Kbh NV. Prisen er 250 kr per deltager. Yderlige information og tilmelding på www.kirkenikulturcentret.dk.