Kapaciteter på lederkonference

Hvert år inviterer Willow Creek toneangivende og indflydelsesrige ledere til den verdensomspændende lederkonference Global Leadership Summit. I år er ingen undtagelse.Således er Clement Kjersgaard fra DR2’s Debatten en af live-talerne ved konferencen i København den 28.-29. oktober.
– Når præster kun taler om påskeliljer og vintergækker, tænker medierne: ”Der er noget, de putter med”. Medierne vil have et råt for usødet budskab. Kirken skal være mere klar i spyttet, sagde han ved en konference tidligere i år.
På GLS vil han komme med sit bud på tydelig ledelse i kirken.
Willow Creek kirkens stifter Bill Hybels vil også interviewe Howard Schultz fra den verdenskendte cafékæde Starbucks. Schultz’ forretningsfilosofi er forankret i en dybfølt tro på, at ”det ikke blot drejer sig om at vinde, men om at vinde på den rette måde”.

Howard Schultz.

I interviewet vil Schultz tale til både høj og lav om de afgørende vendepunkter, der fik Starbucks til at genvinde sin førerposition som cafékæden, der ikke blot sælger kaffe, men oplevelser.