KFS vil nå flere skoler med det gode budskab

Kristeligt Forbund for Studerende øger indsatsen og ansætter evangelistisk medarbejder
for at nå at besøge alle større studiesteder før næste sommer.
Lise Bitsch er netop blevet ansat i i en nyoprettet stilling som evangelistisk medarbejder i Jylland hos Kristeligt Forbund for Studerende (KFS).

Lise Bitsch er ny evangeliserende medarbejder hos KFS.

– For at nå vores mål om at besøge alle større studiesteder på tre år, som vi satte for to år siden, er vi nødt til at opgradere indsatsen lidt. Derfor har vi ansat Lise, som bl.a. skal med ud på steder, hvor besøget indbefatter kontakt med de studerende, forklarer Robert Bladt, som er generalsekrætær i KFS.
Lise er 19 år og blev færdig med gymnasiet for et år siden. Hun er glad for at få mulighed for at dele sin tro på Gud med mange andre.
– Det er vigtigt, at mennesker får muligheden for at kende Jesus som deres frelser, fortæller hun. Robert Bladt supplerer:
– Det er vores mission at gøre Jesus kendt blandt Danmarks studerende, fordi han er den eneste vej til frelse for fortabte mennesker. Samtidig tror vi også, at de studerende – som er fremtidens ledere og meningsdannere – vil blive bedre rustet til deres liv og opgave ved at have en personlig relation til Jesus.
Ud over at fortælle om Jesus satser KFS også på at samle ikke-troende studerendes bedste spørgsmål til tro i en bog sammen med Bibelens svar.