Kirker i Burma yder nødhjælp efter jordskælv

Et voldsomt jordskælv og mange efterskælv ramte Burma og det nordlige Thailand for nylig. 100 mennesker blev dræbt og mere end 150 sårede, vurderes det.I Burma blev 100 bygninger jævnet med jorden, og 10 kirker ligeså. I kirkerne døde 25, og 50 andre blev såret.
– Vi har aldrig oplevet sådanne jordskælv før. Folk skyndte sig ud; de gik i panik. De vidste ikke, hvad de skulle gøre, fortæller Scott Coates fra Mekong Minority Foundation (MMF), en lokal kristen hjælpeorganisation, som arbejder i området. Han fortæller, at der er flere baptistkirker i regionen, som vil hjælpe de nødstedte:
– Baptistkirkerne er lige netop dér i den berørte region og er måske derfor dem, der er bedst i stand til at bringe lindring og håb til de ramte.
Kirkerne er nu i fuld gang med nødhjælpsarbejdet i området. Tearfund, den internationale kristne nødhjælps- og udviklingsorganisation, arbejder gennem lokale kirker og andre kristne partnere som MMF. De nødstedte får midlertidigt tag over hovedet, mad og lægehjælp.