Hjerte for muslimerne?

På SommerOasen i Odder kan man blandt alle de mange tilbud også mødes for at dele sit hjerte for muslimerne.
Det er netværksgruppen ”Globalt Hjerte”, der mandag eftermiddag i uge 29 inviterer til en samling for kristne, der har hjerte for muslimer – hvad enten det er i udlandet eller herhjemme.
”Globalt Hjerte” er tænkt som et mødested for mission og hjælpearbejde i udlandet. Men Henri Nissen, som er koordinator, vil på sommeroasen forsøge at komme i kontakt med nogle af de mange kristne, som herhjemme er engageret i relationer med muslimer.
– Måske kunne der komme noget frugtbart ud af bare at dele erfaringer – udefra og hjemmefra. I begge tilfælde har vi fået det på hjerte at række ud til muslimerne, så de møder Jesus og Guds kærlighed. Men hvordan gør vi det bedst? spørger han.