Teologisk profil til økumenisk råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd ansætter Thorsten Rørbæk som ny teologisk medarbejder.Thorsten Rørbæk har netop afleveret sin teologiske ph.d.-afhandling.
Han tiltræder den 1. september og bliver ansvarlig for folkekirkens samarbejde med Det Lutherske Verdensforbund.
– Med ansættelsen af Thorsten Rørbæk får vi en stærk teologisk profil til sekretariatet, som kan være med til at styrke samarbejdet med vore lutherske søsterkirker i verden, siger sekretariatschef Jørgen Skov Sørensen.
Thorsten Rørbæk er 33 år, gift og har et barn. Han har læst teologi på Aarhus Universitet, hvor han også har skrevet sin ph.d.-afhandling i systematisk teologi. Tidligere har han bl.a. siddet i bestyrelsen for World Student Christian Federation, og han er medlem af bestyrelsen for Det økumeniske Center i Aarhus.