Nu kører det for Per Ørum…

Ung kandidat fra København skaffede en el-drevet Tesla Roadster i partiets orange farver.Det vakte opsigt, da en af Kristendemokraternes nye unge kandidater i København, Kirsten Hasberg, mødte op til sommergruppemøde i en sportsvogn.

Folketingskandidat Kirsten Hasberg inviterer sit partis frontfigur Per Ørum på en tur.

Kirsten læser til daglig økonomi på Københavns Universitet, og hun havde da også kun lånt den orange Tesla Roadster.
Det er en sportsvogn, der udelukkende kører på el med imponerende specifikationer: 0-100 på 3,9 sekunder. Omkring 300-400 km på en opladning, afhængig af kørselsmønster. Og en tophastighed langt over de danske fartgrænser.
– Med en sportsvogn på el ville jeg gerne udtrykke, at et samfund baseret på 100% vedvarende energi ikke længere er en fjern vision, men muligt nu, forklarer Kirsten Hasberg.
– Vedvarende energi er en oplagt sag for et parti, der kæmper for decentralisering!
Da det gik op for mig, meldte jeg mig straks ind i KD – og da jeg så læste principprogrammet følte jeg mig hjemme – og stillede op som Folketingskandidat, forklarer Kirsten.
Henri.