Ny skoleleder på Filipskolen

Stefan Maksten stresser allerbedst af i en kajak.

Den 15. august begynder et nyt skoleår på den kristne friskole, Filipskolen, i Aalborg. Den dag markeres også tiltrædelse af skolens nye leder, Stefan Maksten, der afløser Jens Chr. Pedersen, som har været skolens leder de seneste 32 år.
Stefan Maksten kommer fra en stilling som forstander på Djurslands Efterskole og har tidligere fungeret som lærer på efterskolen. Han kommer således med erfaring fra skoleverdenen, som skal bruges til at føre Filipskolen videre.
– Jeg ønsker, at Filipskolen fortsat skal være en skole med et højt fagligt niveau, men også en skole, der inkluderer elever med særlige behov. Jeg vil gerne være med til at udvikle en skole, som udvikler den enkelte elev og hele tiden er i trit med samfundet, siger Stefan Maksten.