En uge uden teknologi

I en hel uge måtte 1300 kirkemedlemmer af Matthews Church i North Carolina undvære internet, sms’er, tv og radio.
Forsøget blev ledet af præsten Kenny Hibbard, som mener, folk ind imellem har brug for at stoppe op og tænke over hverdagen. I starten var mange skeptiske over for forsøget. Men der kom faktisk mange positive resultater. Et eksempel er moren Samantha Burton, som var bekymret for, at hendes to drenge ville slås mere, men tværtimod.
– De åbnede virkelig mere op, og jeg har lært mine børn bedre at kende på et helt andet plan”, fortæller hun til Charlotte News.
En anden familie er positivt overrasket, fordi de er gået tidligere i seng og har været bedre udsovet. De har endda været mere produktive. Kenny Hibbard tilføjer, at hans mål var at bemærke, hvordan familiens indbyrdes relationer ændrer sig.