Frikirker vil begå sig medierne

Det Danske Missionsforbund, Horsens Pinsekirke og Frikirkenet arrangerer i fællesskab en medietræningsdag den 8. oktober i Horsens. Formålet er at give de enkelte menigheder værktøjer til at nå ud i medierne med deres budskab.Svend Løbner fra Kirkeligt Medieakademi vil dele sine erfaringer ud fra emnet: Fortæl den gode historie – og forklar den dårlige. Seminarer dækker emner som hjemmesider, sociale medier, video-prædiken og de skrevne medier. Undervisere er bl.a. Michael Bobjerg Fra FrikirkeNet og Filip Bech-Larsen fra Dansk Oase.
Dagen henvender sig til alle, der arbejder med mediekontakt eller web-baseret formidling.
– Alle kan deltage, blot man har lysten til at lære nyt og være med til at udvikle sin kirkes medieprofil, fortæller Kristian Sloth fra Løkken Frikirke, der koordinerer dagen.