Russisk præst begravet

I slutningen af august blev den russiske præst Ivan Fedotov begravet med mere end 3000 fremmødte.

3000 deltog i begravelsen af den russiske præst Fedotov.

I løbet af sit liv har han siddet 18 år i fængsel, men er alligevel værdsat.
– Ivan som har siddet 18 år i fængsel er meget anerkendt i verden, og jeg er sikker på, at himlens velkomst vil være højtidelig. Vær trofast til verdens ende, sagde viceformanden for det russiske evangeliske pinse-netværk, Roskhve Mats-Ola, til Christian Telegraph ved begravelsen.
Konstantin Bendags, som var den første viceformand for Roskhe udtaler sig om Ivans liv:
– Hans liv og præstegerning var en enhed. Præstegerningen var hele hans liv. Fedotov var radikal i sin tro og prædiken og turde sige, hvad der er rigtigt og forkert. Lad os alle være inspireret af hans tro og præstegerning til at leve efter Guds vilje i håb om evigt liv.