Unge vil læse Bibelen på ét år

Fra september er det muligt at bruge Facebook som debat-rum før og efter læsning i Bibelen.Den skotske præst McCheyne har udformet en læseplan i 1800-tallet, der vil blive anvendt, sådan at man læser fire kapitler om dagen. Målet er at nå Det Nye Testamente to gange og Det Gamle Testamente én gang.
– Jeg har læst Bibelen næsten hele mit liv, men jeg kan ikke sige helt sikkert, at jeg har læst alt, hvad der står. Det har jeg tænkt mig at gøre noget ved, siger Lisa Rom Boye, der har taget initiativ til projektet og opfordrer andre til at være med.
Projektet bliver bakket op af ungdomskonsulenten i IMU, Lasse Heino Munk, som selv vil gøre brug af læseplanen på nettet.
– At læse fire kapitler om dagen er en god udfordring. Det giver en større sammenhæng, siger han.