60-års fødselar med rummelighed

Kirkegårdsleder og næstformand for Kristelig Fagbevægelse Jørgen Boiskov Hansen, Gram, fylder 60 år den 25. oktober.
Jørgen Boiskov Hansen begyndte på arbejdsmarkedet som landbrugsmedhjælper, men skiftede til entreprenørbranchen og var i 20 år selvstændig med maskinstation og entreprenørvirksomhed. I 1991 blev han graver og kirketjener ved Outrup Kirke, og i 1998 blev han kirkegårdsleder ved Gram Kirkegård. Han lægger vægt på at skabe en rummelig arbejdsplads, og i 2006 blev Gram Kirkegård kåret som årets sociale arbejdsplads i Gram Kommune.
Siden 1992 har han haft tillidsposter i Kristelig Fagbevægelse, hvor han nu er næstformand og med til at forhandle overenskomster. Desuden er han næstformand for Trinity Hotel og konferencecenter og medlem af adskillige andre bestyrelser.