Kelly reddede et barn fra abort – hos frisøren

Hos frisøren overhørte sangerinden Kelly Clinger en samtale mellem to piger på den anden side af væggen.

Sangerinden Kelly Clinger fik selv en abort – og fortrød.

Den ene af pigerne var gravid, og der var tilsyneladende noget galt med barnet, og den gravide havde allerede bestilt en tid til abort.
”Det er en rigtig god idé! Kan din mand køre dig?”
”Nej, min mand ved ikke, at jeg har tænkt over at få en abort. Jeg tror bare, at jeg vil fortælle ham, at jeg fik en spontan abort,” lød samtalen.
Efter disse ord gik Kelly Clinger oprørt rundt om hjørnet med sin anti-abort-t-shirt på for at tale med pigerne. Da følte hun Helligånden sige: ”Mildhed og venlighed, Kelly”.
Kelly fortalte de to piger, at hun ikke havde kunnet undgå at høre, hvad de talte om. Hun følte, at hun var ledt af Gud til at være i dette rum lige nu for at tale med dem.
Pigerne måbede og gloede. ”Jeg ved ikke, om du kender Gud, men han kender dit barn,” sagde Kelly til den gravide.
”Han har allerede planlagt dets liv. Han gav dig dette barn og troede, at livet ville være sikkert i din livmoder. Vær venlig ikke at gøre, hvad jeg gjorde for mange år siden. Vær venlig ikke at dræbe din baby. ”
30 sekunders stilhed fulgte, hvilket føltes som en time… så græd begge piger.
Lægerne mente, at pigens barn ville blive født med Downs syndrom, og hun anede ikke, hvordan hun skulle passe et retarderet barn.
Kelly fortalte, at pigens barn blot havde nogle særlige behov, som godt nok ville blive en udfordring, men glæden ved barnet ville overskygge ALT.
En af Kellys venner havde lige adopteret en lille dreng, Mattie Loux. Han havde Downs syndrom, og han var lige kommet hjem efter at have tilbragt sine første år på hospitalet.
Familien Loux havde syv børn, hvoraf fire var adopteret, og to havde Downs syndrom.
Kelly tog nu sin telefon og viste pigen billeder af Mattie.
”Se barnets smil. Han har så meget kærlighed. Hvis du ikke tror, du kan tage dig af dit barn, så vær sød ikke at tage dit barns liv. Lad en anden elske det. Jeg ville elske dit barn, som mit egen”, sagde Kelly.
Grædende og meget berørt tog pigen Kellys hånd: ”Han er min. Jeg ved, at han er min. Jeg kan ikke gøre det. Gud vil hjælpe mig.”
Inden den gravide pige forlod salonen, takkede hun Kelly og fortalte, at hun faktisk bare var kommet ind fra gaden – og hun slet ikke skulle klippes…
Pia