Alle hjælper Pia med at prøverkøre

Udfordringens journalistpraktikant Pia Hinderfelt er en af de udvalgte testkørere på den nye Opel Astra.

Over 200 har hjulpet Pia med at prøvekøre den nye Opel Astra Sports Tourer. En var så uheldig at lave en bule.

– Min gamle Opel Astra trænger til at blive udskiftet. Og jeg har ikke råd, så derfor meldte jeg mig. Det er en sjov mulighed for både at prøvekøre en ny smart bil i en måned og få mulighed for at vinde én!
For at vinde skal Pia få så mange som muligt til at prøvekøre bilen. Familie, venner, kolleger, bekendte eller andre, der gerne vil have en prøvetur skal herefter udfylde en testrapport. Den af de 250 testkørere, der skaffer flest prøveture, vinder en ny Opel Meriva!
– Jeg håber selvfølgelig på, at det bliver mig. Alle, der har lyst til en tur, må gerne hoppe ind i bilen og støtte mig, griner Pia.
Hun har været ude for ét uheld med en ung prøvekører.
Hendes prøveperiode slutter 6. november, men spændingen fortsætter frem til den 4. december, hvor kampagnen slutter.