Bibelnøglen nu på smartphone

Bibellæserringen har netop lanceret Bibelnøglen som mobilapplikation.Bibelen er verdens vigtigste bog. Derfor er det Bibellæser-Ringens strategi at gøre bibellæsning så let tilgængeligt som muligt for så mange mennesker som muligt.

Den nye applikation til android-telefoner kan der købes adgang til via blr.dk.

Som et led i denne strategi lancerede de sidste år en helt ny online bibellæseplan, www.el-camino.dk, der i sommer blev forbedret med en mobilversion.
Nu lancerer Bibellæser-Ringen næste led i denne strategi: En mobilapplikation til læseplanen Bibelnøglen.

8 års bibellæsning

Fra mandag d. 14. november blev det muligt at købe et abonnement til Bibelnøglen som en app til sin smartphone (kun til Android).
Bibelnøglen er Bibellæser-Ringens læseplan for voksne og tilbyder daglig bibellæsning og forklaringer til bibelteksterne. Bibelnøglens tekstplan fører på 8 år læserne to gange gennem Det Nye Testamente og én gang gennem Det Gamle Testamente.

Hvor som helst

Med Bibelnøglens mobilapp bliver det muligt at læse sin daglige andagt hvor som helst og når som helst det, passer en. På vej til skole, studie eller arbejde, mens man sidder i bussen eller toget. I pausen, eller mens man er ude at gå en tur.
Det har allerede længe været muligt at få et e-mailabonnement til Bibelnøglen. Med den nye app tager Bibellæser-Ringen endnu et skridt i retning af at gøre bibellæsning så tilgængelig som muligt via forskellige elektroniske medier og platforme.

Bevarer det trykte

Bibellæserringen vil stadig fastholde og videreudvikle deres trykte udgivelser, samtidig med at de fortsætter ad elektronikkens vej.
– Vi gør det alt sammen for at inspirere og motivere endnu flere til at læse i verdens vigtigste bog: Bibelen, fortæller generalsekretær i Bibellæserringen Roar Steffensen. Applikationen sælges via blr.dk.
Eva