Første kristne e-bøger på dansk

Forlagsgruppen Lohse er først med kristne danske e-bøger, men Forlaget Scandinavia er lige i hælene.
Hvem har ikke prøvet at ligge på stranden eller sofaen med en tyk roman, hvor armene bare blev tungere og tungere?

Vibeke Sode Hjorth

Forlagsgruppen Lohse har nu udgivet to tykke romaner som e-bøger. Ikke nok med at de vejer mindre, de fylder også mindre og ikke mindst koster de mindre. Det drejer sig om Tårnet i Sinear af Thomas Teglgaard og Den assyriske spion af Jonatan Tylsgaard Larsen.
– E-bogs markedet har udviklet sig rigtig meget de seneste to år. Nu melder vi os på banen med de første udgivelser, og senere på måneden udkommer andagtsbogen IB af Thomas Teglgaard, siger Vibeke Sode Hjorth, forlagschef for Forlagsgruppen Lohse.

På Forlaget Scandinavia er de lige knap klar til at udgive endnu, men når de gør det, bliver bøgerne også tilgængelige via andre danske e-bogssælgere på nettet. Deres første bøger bliver Bibelen på Hverdagsdansk og de to murstensromaner af Francine Rivers: En moders håb og En datters drøm.
– Vi regner med at have de første bøger klar til udgivelse inden årsskiftet, hvis alt går som vi håber, fortæller forlagsdirektør Jacob Vium.
/Eva