Ny direktør hos Unitas Rejser

Efter mere end 26 år som direktør for Unitas Rejser overdrager Knud Erik Bjerre ansvaret til Morten Lysdal Damgaard pr. 1. januar 2012.
Morten Lysdal Damgaard begyndte som økonomi- og personalechef hos Unitas Rejser 1. juni 2010. Morten er cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Aarhus og kom fra en stilling som manager hos PricewaterhouseCoopers. Tv-direktør Ivar Brændgaard, der er formand for Unitas Rejsers bestyrelse, udtaler:
– Med udnævnelsen af Morten Lysdal Damgaard til direktør for Unitas Rejser er der sat gang i et planlagt generationsskifte. Morten viste hurtigt efter sin ansættelse, at han havde evnerne og overblikket til at overtage lederskabet. Han har ballasten med, da han er opvokset i KFUM og KFUK og har rødder i det kirkelige bagland. Han har stor indsigt i økonomi og IT, men han har først og fremmest lysten og viljen til at påtage sig opgaven at føre Unitas Rejser videre i de spor, der er blevet lagt gennem mange år. I det kommende år vil han blive støttet af Knud Erik Bjerre, der vil overgive ham sin store erfaring med at drive et rejsebureau.