Vil evangelisere 586 blokke

I området Tenderloin i San Fransisco bor der 37.000 mennesker fordelt i 586 lejlighedskomplekser. San Fransisco City Impact (SFCI) har en drøm om at få de mange blokke omdannet til husmenigheder.
Francis Chan, der er forfatter og tidligere præst, arbejder for et team, der hedder Adobt a Building. Han støtter op om projektet. Teamet vælger en bygning og samler nogle folk til at bede for indbyggerne. Derefter vil et team – ”grace team” – ringe på fra dør til dør og spørge, om der er noget, beboeren mangler. Det kan være mad, medicin, skoleting eller en bøn. Teamet ønsker ikke noget fra disse personer, men blot at give. Ugen efter kommer teamet med tingene, hvor de spørger, om beboeren vil høre om Gud. De får her mulighed for undervisning i den kristne tro.
– Vores endelige mål er at træne nogle af disse folk og eventuelt lære dem så meget, at de kan være leder i deres blok og samle de andre og endda blive præsten i opgangen, forklarer Chan til Charismenews.
– Vores mål er også at henvende os til hver enkelt bygning og danne en husmenighed.