Multietnisk forårskonference

’Migration og identitet’ er temaet for en multietnisk konference den 16.-17. marts i København.
Her vil Jan Opsal, der er norsk teolog og docent ved Misjonshøgskolen i Stavanger, fortælle om aktuelle migrationsproblemer og give forståelse og hjælp til at tackle kulturforskelle og identitetskriser med udgangspunkt i en kristen grundholdning.
Konferencens anden hovedtaler, Kim Lau, er seniorpræst i Manchester Chinese Christian Church, der består af 400 medlemmer fra første, anden og tredje generation. Han vil fortælle om, hvordan kinesiske migrantkirker vokser, samt forskellen mellem kinesisk og nordeuropæisk familieliv. Han er selv født i England i en indvandrerfamilie fra Hong Kong.
Konferencen holdes af Tværkulturelt Center i samarbejde med Folkekirkens Migrantarbejde.
John