Hedegaard hjælper hjemløse i USA

Den omstridte evangelist laver mad til 250 hjemløse to gange om ugen.
“Skabt til forudberedte gerninger” er overskriften, når Christian Hedegaard taler på møder i bl.a. København, Gørløse og Silkeborg den 26. marts til den 1. april.
Christian Hedegaard er hjemme efter et længere ophold i Orlando, Florida, hvor han i øjeblikket er igang med at starte et arbejde op blandt hjemløse på gaden i USA.
Sammen med sin familie og frivillige medarbejdere fra forskellige kirker har de startet projektet “Heart4Homeless”, som laver mad til cirka 250 hjemløse to gange om ugen og holder “grill-gudstjeneste” på en parkeringplads i Orlando centrum.
– Orlando er kendt for Disney, men her ser vi bagsiden af Disney. Der bor cirka 15.000 hjemløse på gaden i Orlando og problemet er stigende, ligesom det er tilfældet i mange andre storbyer i USA, fortæller han.
Christian Hedegaard vil på møderne prædike, bede for syge og fortælle vidnesbyrd. Han rejser sammen med Cedrick Williams, som er bestyrelsesmedlem i Evangelist International Ministries Inc., der arbejder sammen med Evangelist i Danmark.
– Det er en spændende tid, hvor vi oplever Guds kraft til frelse, helbredelse og udfrielse af mennesker som aldrig før. Vi har to tidligere hjemløse boende i vores hus, som begge er blevet sat fri efter et langt liv med alkoholmisbrug. Nu har de fået arbejde og vi ser, hvordan Gud gør alting nyt, siger Christian Hedegaard.
Christian Hedegaard er stifter af den i medierne meget udskældte missionsorganisation Evangelist, som bl.a. er kendt for rehabilitering for narkomaner, alkoholikere og psykisk syge. I 2011 blev Hedegaard dømt for at have overtrådt kvaksalverloven, fordi han ifølge retten havde medvirket til, at syge droppede deres medicin.
Men han er også en af de få danskere, som har prædiket for hundredetusinder rundt omkring i verden.
Nu taler han i Søborg Medborgerhus den 26. marts, i Powerhouse, Gørløse, den 27. marts, i Hjertegenbrug, København, den 28. marts, på Bakkebjerg i Græsted den 29. marts og i Silkeborg den 1. april.
Efter vækkelsesmøderne rejser Christian Hedegaard tilbage til arbejdet i Orlando, hvor han skal prædike på gaden og i forskellige menigheder, mens Evangelist herhjemme planlægger sin sommerfestival i Gørløse den 30. juni – 6. juli 2012.
Henri.