Mange positive oplevelser, da Per Hyldgaard prædikede i Mexico

Dan Ahlmann har siden 2010 været med Per Hyldgaard og Gospel Outreach på missionsture for at forkynde evangeliet. Her fortæller Dan om den sidste tur, der gik til Mexico, hvor mange oplevede Guds indgriben og blev helbredt. Gospel Outreach blev startet af evangelist Per Hyldgaard i 2004 med det formål at forkynde evangeliet om Jesus Kristus og være med til at opbygge Guds Rige i hele verden. Siden 2004 har Gospel Outreach arbejdet i over 25 nationer i hele verden og set flere end 150.000 mennesker give deres liv til Jesus.

Per Hyldgaard og Dan Ahlmann underviste begge på bibelskolen ”Christ for a Nation”.

I 2010 hørte jeg første gang om Gospel Outreach, og jeg har derefter været med på tre missonsture. Det var med stor forventning, at jeg igen skulle med, denne gang til Mexico.
Per startede i byen Chumhuhub i det syd-østlige Mexico. Byen med 8.000 indbyggere havde, så vidt vides, aldrig haft en kampagne af denne størrelse, og forsamlingen voksede da også støt hver aften.
Mange gav respons på opfordringen til at tage imod frelse, også mange unge mennesker tog en beslutning om at give deres hjerte til Kristus.

Mange helbredelser

Mange vidnede også om helbredelse. En kvinde i halvtredserne havde haft svær, daglig migræne, siden hun var barn. Ofte med næseblødning til følge. Opgivet af læger, men ikke af Gud, søgte hun forbøn og oplevede, hvordan ”noget ligesom forsvandt fra hende”, og samtidigt forsvandt migrænen.
En mand, der dagligt i fire år havde haft stærke rygsmerter, vidnede med glædestårer løbende ned af kinderne om, at han nu var rask. Han bøjede sin ryg frem og tilbage, og med hop bekræftede han sin helbredelse.
En anden mand, der var tidligere alkoholiker, havde i syv år lidt af svære mavesmerter på grund af sit tidligere alkoholmisbrug. Også han oplevede Guds indgriben og blev smertefri.
Mange andre kom og fortalte om, hvad Gud havde gjort i løbet af kampagnen.

Per Hyldgaard med kvinden hvis migræne forsvandt ved bøn.
Underviste i Mexico City

Derefter tog vi til Mexico City, som må siges at være en stor by i forhold til Esbjerg, hvor jeg kommer fra. Byen har efter sigende 26 millioner indbyggere.
Vores opgave i Mexico City var at undervise en lørdag formiddag på Christ for a Nation.
Vi skulle undervise en gruppe elever, som få uger efter var klar til at komme ud i tjeneste som pastorer.
Per underviste om missionsbefalingen og vigtigheden i at have fokus på, at det eneste vi kan tage med til himlen er andre mennesker.
Jeg underviste om, at Gud fra før verdens grundvold har lagt en plan for vores liv, men at Djævelen vil forsøge at hindre Guds plan ved bl.a. at få os til at bekymre os, i stedet for at stole på Gud. Vi kunne mærke, at eleverne brændte efter at tjene Gud, og Gud kom og mødte dem stærkt den formiddag.

Lokale møder

Søndag havde vi tre møder, hvor jeg havde et af møderne i en kirke lige uden for Mexico City, og Per havde et møde i en anden by.
Menigheden, jeg talte i, havde ca. 600 medlemmer. Mødet startede med herlig lovsang, og jeg mærkede straks Guds nærvær meget stærkt.
Samtidig havde menigheden en stærk hunger efter Guds ord, og det gjorde det meget let for mig at undervise.
På de tre møder var der mange, der blev frelst. Efter mødet kom der en dame på ca. 60 år hen til mig og fortalte, at det var første gang, hun havde været med på sådan et møde. En veninde havde inviteret hende med, og da damen bad frelses-bønnen, kom Guds ånd over hende, og hun fortalte med tårerne løbende ned af kinderne, at det var første gang i hendes liv, at hun havde oplevet en sådan glæde og fred i sit indre.

Monterrey – en farlig by

Næste stop var Monterrey, en by med over to millioner indbyggere. Mexico oplevede for ca. fem år siden en eksplosion i kriminalitet, især inden for narkohandel og kidnapning. Man regner med, at ca. en halv million mexicanere arbejder i og for banderne. Alene i 2011 kostede det over 2.500 mennesker livet i Monterrey.
I Monterrey skulle Per undervise på Christ for a Nations bibelskole, som er en af de største i Mexico.
Det var hovedsageligt unge, som kom fra hele Mexico. De var opsat på at kende Guds plan for deres liv, og de lyttede opmærksomt efter, da Per underviste om vigtigheden af at have en vision for sit liv og få den skrevet ned.
Derefter fortalte Per også om, hvordan Gud kaldte ham for mange år siden, og hvad han har oplevet ved at følge Guds plan.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Lederkonference

Efter Monterrey gik turen til en by, der hedder Iguala, med 100.000 indbyggere.
Der skulle vi til den årlige pastor- og lederkonference, som byens største menighed på over 800 medlemmer afholder hvert år for kirkerne i området.
Om formiddagen og eftermiddagen var der seminar, og om aftenen var der åbne møder for hele menigheden. Noget, der gjorde stort indtryk på mig, var de to aftenmøder, hvor Per talte.
Den første aften talte Per om missionsbefalingen, men også om at nå ud med evangeliet til andre lande. Da han kaldte dem frem, som havde mission på hjertet, kom der over 80 frem, som Gud mødte stærkt.
Den næste aften talte Per om nødvendigheden af at være fyldt af Helligånden og ikke at gøre noget i egen kraft.

Dæmoner fór selv ud

Til slut kaldte han dem frem, som ønskede at blive fyldt af Helligånden. Flere hundrede kom frem, og Helligånden var meget stærkt tilstede.
Nogle af dem, som kom frem var underkuet af dæmoner. De kunne ikke klare at være i Guds nærvær, og de kom ud med høje skrig. En enkelt dame kastede op og forklarede, at hun havde haft en masse ondt i sit liv, som hun oplevede kom ud og forsvandt, da hun kastede op.
Vi bød ikke over de onde ånder, men ligesom på Jesu tid skreg de, da de så Jesus og mærkede Helligåndens nærvær. Per fik mange kundskabsord om forskellige sygdomme, og der var gensvar på dem alle.
I slutningen af mødet kaldte Per frem til frelse, og der kom mange frem.

Far overgav sig

Efter mødet kom en familie hen til Per og fortalte, at de igennem flere år havde vidnet for faderen i huset, men at han igennem alle årene havde afslået at tage med til møde. Men denne aften ville han pludselig med, og da Per kaldte frem til frelse, gik han frem for at tage imod Jesus. Der hvor Helligåndens nærvær er manifesteret, kan alt ske…
Søndag formiddag skulle jeg tale i menigheden. Jeg underviste om at være rodfæstet i Guds kærlighed, for den fuldendte kærlighed fordriver frygten.
I afslutningen bad jeg dem, der oplevede forskellige former for frygt om at rejse sig op, og det var der mange hundrede, der gjorde. Til slut kaldte jeg frem til frelse, og igen var der mange, der kom frem.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Pastors søn blev kidnappet som 16-årig

Jeg vil slutte af med det her vidnesbyrd. Det fortæller, sammen med de andre ting vi oplevede, om Guds trofasthed og kraften i hans ord.
Pastoren for menigheden i Iguala var også forretningsmand, og for tre år siden blev hans søn, på dengang 16 år, kidnappet på vej til skole. Han havde sin skoletaske og sin bibel med.
Kidnapperne satte ham i et rum, hvor der ingenting var.
Efter et par dage ville de sætte et fjernsyn ind til ham, men han bad om at få sin bibel i stedet for, og det fik han.
Han blev holdt i fangenskab i 72 dage, hvor kidnapperne kom ind til ham dagligt og fortalte, at hans far og mor ikke elskede ham, og at han ville dø. I løbet af de 72 dage læste han Bibelen igennem 2 gange.
Kort tid inden han blev kidnappet, havde han fået en profeti, hvor Gud havde sagt, at han ville blive brugt på en mægtig måde, men at han også ville gå igennem en svær tid. Profetien og Guds ord holdt ham i live. Da kidnapperne havde fået deres løsepenge, kørte de drengen ud til et øde sted og gav ham penge til en bus, så han kunne komme hjem.
Af Dan Ahlmann

Ta’ med Hyldgaard og Udfordringen til Afrika

Udfordringens mission planlægger sammen med Per Hyldgaard et fremstød i Cameroun i Afrika i uge 5 og 6 i 2013.
Vil du med som medhjælper og samtidig få en stor oplevelse, så kontakt henri@udfordringen.dk. Pris ca. 15.000 kr.
Gospel Outreach kan støttes direkte på reg.nr. 9046 konto-nr. 457-34-58449.
Gaver med skatte-fradrag kan indbetales til Udf.s projekt via Missionsfonden på konto nr. 9570 0006 139450 – skriv: ’5984 Radio-mission i Afrika’.
Giv gerne besked via mail.