Jesus-fest midt i Randers By

Jesus-Manifestation: Kirkerne i Randers
inviterer alle, der vil være med til at fejre Jesus og bede for Danmark.
Kristne fra hele landet indbydes til at deltage i et anderledes kristent arrangement midt i Randers by lørdag den 12. maj. Det er nu anden gang, at man afholder Jesus-Manisfestation i Danmark.

I 2011 afholdt man for første gang Jesus-Manifestation i Danmark – 500 mennesker trodsede kulde, regn og blæst for at deltage i det fælleskirkelige arrangement.

Om formiddagen bliver der fra klokken 11 varmet op inde i Randers by med blandt andet sang, musik og trylleri. Målet er at bringe glæde og tjene byen på forskellig vis.
”Gudstjenesten” er klokken 15 på Tronholmen og vil bestå af taler, sang og musik for enhver smag. Talerne bliver Randers Kommunes borgmester Henning Jensen Nyhuus, præst ved apostolsk kirke i Ålborg Johannes Hansen og Lars Christensen fra Friluftsmissionen. Sang og musik bliver ved Hans Jørn Østerby, Jonas Bock med band og Lone Boyd kommer til at lede forsamlingen i gospel.
Dagen afsluttes med ”JM celebration” klokken 17:30, hvor Skywalk band spiller på Tronholmen, og Sct. Mortens Kirke vil være åben for dem, der ønsker stilhed til bøn og eftertanke.
En række kirker i Randers står bag Jesus Manifestationen, men det er et nationalt fælleskirkeligt arrangement, som arrangørerne forventer deltagere til fra hele landet.

Ideen stammer fra Sverige, hvor den hollandsk-fødte missionær Tjebbo van den Eiskhof for seks år siden fik den vision at samle de kristne til fælles tilbedelse af Jesus. Man har de sidste år kunnet samle mange tusinde deltagere til arrangementet – i 2010 var der hele 20.000 deltagere med til Jesus-Manifestation i Sverige.
Yderligere information på jesusmanifestationen.dk