Konference om helbredende bøn

Store forventninger til Lin Button, der er efterfølger til den kendte rådgiver Leanne Payne. Hun taler i Aalborg MenighedsCenter den 11.-13. maj.
Lin Button kommer med sit team og følger op på Leanne Payne’s tidligere arbejde i Danmark.
Erhvervscoach Laila Christensen (billedet) har store forventninger til konferencen:
– Selv arbejder jeg dagligt med mennesker og beder ofte Helligånden om at deltage, så jeg kan yde det bedste for de personer, jeg står over for. Jeg er vant til at give af mig selv til andre og ser derfor frem til nu at modtage i form af inspiration, læring, guidning og ikke mindst: næring for sjælen. En næring, jeg vil være i stand til at videregive i mit daglige virke.
Lin Button har været engageret i helbredende bøn i over 30 år og har medvirket i næsten alle Leanne Paynes konferencer i Europa.
/sl