Frelsens Hær er med ved OL – som værter og fakkelbærere

Frelsens Hærs lokale menigheder deltager aktivt under fakkelstafetten før OL i London. Den olympiske ild er i disse dager på rejse gennem hele Storbritannien og Irland.

Gården Hadleigh Farm i Essex, England, blev købt af Frelsens Hærs grundlægger, William Booth (1829-1912). Nu foregår OL i Mountain Bike på stedet.

Frelsens Hær bruger sine kantinevogne, hvorfra de serverer gratis kaffe og te. Desuden uddeles en specialudgave af «The War Cry» (Krigsråbet) gratis til dem, der samles for at se på fakkelstafetten. Også flere medlemmer af Frelsens Hær er blevet udvalgt til at bære OL-ilden på enkelte etaper.
Landområdet tilhørende Frelsens Hærs gård Hadleigh i Essex skal desuden være OL-arena for Mountain Bike-konkurrencen. Gården blev i sin tid køb af Frelsens Hærs grundlægger William Booth, og den fungerer blandt andet som et kursuscenter. KPK
Fakkelstafetten kan følges direkte på nettet på: www.london2012.com/torch-relay.
Bodil