Medierose for ’Slaver i Norge’

Prisen ’Medierosen 2012’ gik til nyhedsredaktionen for norsk TV 2, som har holdt en kampagne mod kvindehandel.

Daglig leder i Familie og Medier, Jarle Haugland overrækker prisen ’Medierosen’ til Haakon Eliassen fra TV2.

Jarle Haugland overrakte den 30. august prisen Medierosen til Haakon Eliassen fra TV2. I begrundelsen hedder det: ’TV 2 har gennem denne kampagne været en vigtig stemme for de svage i samfundet. De har brugt deres mediemagt til at sætte fokus på og øge bevidstheden om en industri, som ødelægger mennesker og holder dem som slaver. Medierne påvirker, og her udgør TV 2 en meget vigtig påvirkningskraft i den rigtige retning. Familie & Medier berømmer TV 2 for en så målrettet og tydelig kampagne for frihed og menneskeværd.’
’Slaver i Norge’ viser, hvordan menneskehandelen krænker, ødelægger og forårsager store lidelser for de handlede kvinder.
Bodil