400 til kristen ledertræning

Global Leadership Summit ser igen ud til at blive en succes. Op mod 400 ledere fra kirker, organisationer og virksomheder strømmer til Københavns Kulturcenter den 26. og 27. oktober.
Måske er det hovedtalere som USA’s tidligere udenrigsminister Condoleezza Rice (billedet) og ledelsesforsker Jim Collins, der lokker. Eller de to danske sociologer Morten Thomsen Højsgaard og Rikke Skårhøj. Eller måske er det tidligere års rige udbytte fra bl.a. Bill Hybels, der trækker. Men Willow Creek Danmark kan i hvert fald konstatere, at fremmødet bliver mindst lige så godt, som det har været de senere år. Og det betyder, at Københavns Kulturcenter kommer til at summe af liv i plenum, i grupper og omkring spisebordene – og i ”business lounge” for virksomhedsledere.
Der er igen et mix af åndelig inspiration og konkrete ledelsesværktøjer på konferencen, der samler ledere fra de fleste kirkeretninger i Danmark. I år fokuseres især på, hvordan ledere sikrer efterfølgere, og hvordan man bedst løser konflikter i både lille og stor skala. Og det er bl.a. her Condoleezza Rice’s erfaringer kommer ind.
Der er stadig plads på konferencen. Ledere opfordres til at tage deres lederteams med og få en fælles oplevelse med hjem. Tilmelding sker online på www.willowcreek.dk.
/sl