Holbæk Frikirke fejrer jubilæum

Holbæk Frikirke, som den 7. oktober kan fejre sit 10 års jubilæum, har samme trosbekendelse som folkekirken, men adskiller sig især, når det gælder gudstjenesteform og musikstil.

Frikirkens gospelkor Up-Rising har 70 sangere.

Frikirken kræver hverken dåb eller kirkeskat af sine medlemmer, så der er tale om et åbent medlemsskab. Frivillighed spiller en stor rolle i kirken, så medlemmerne er typisk ret engagerede, hedder det i pressemeddelelsen.
Holbæk Frikirke har for nylig startet gospelkoret Up-Rising med over 70 medlemmer. Man driver også et kontakt- og rådgivningscenter ved navn Lanternen. – Gennem rådgivningscenteret har vi rig mulighed for at være med til at tage ansvar for mennesker, som ikke helt kan få livet til at fungere, siger kirkens ledere.
Bodil