Journalist taler om det truede Israel

David R. Parsons er pressechef ved Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem. Han taler i Danmark fra 1. til 4. november om Israel i skyggen af atomtruslen fra Iran.

David R. Parsons

David R. Parsons er advokat, journalist og ordineret præst. Han regnes for ekspert i Mellemøsten og er også medredaktør af den kristne udgave af Jerusalem Post. Han skriver ud fra en bred vifte af historisk, strategisk, politisk og religiøs baggrundsviden.
Parsons tog i 1981 en BA i historie og opnåede i 1986 en juridisk doktorgrad fra Wake Forest University, hvorefter han påbegyndte en juridisk karriere.
Den Internationale Kristne Ambassade Jerusalem blev åbnet i 1980 for at udtrykke trøst og solidaritet med Israel og det jødiske folk. Ambassaden yder bistand til den jødiske tilbagevenden til Israel og støtter sociale projekter for både jøder og arabere i Israel.
David R. Parsons taler i Hillerød, Vejle, Randers og Viborg fra 1. til 4. november.
/sl