Mafia-prins blev kristen

– Uden min kones forbøn ville jeg i dag enten være død eller i fængsel på livstid, siger Michael Franzese, en tidligere colombiansk mafiaboss.

– Jesus gav mig et tilbud, jeg ikke kunne afslå, siger den tidligere gangster Michael Franzese.
.

Franzese gik ind i organiseret kriminalitet, da hans stedfar blev dømt til 50 års fængsel. Han kom til at tjene mere end nogen anden mafiaboss siden Al Capone og var nummer 18 på listen over verdens 50 største mafialedere. Det førte til bl.a. syv års fængsel, og da Franzese i 1987 valgte at forlade mafiaen, kom han på organisationens dødsliste.
Senere mødte han Cammy Gracia, der blev hans hustru. Det var hendes forbøn og troen på Kristus, der ændrede hans liv.
Michael Franzese fortalte i søndags sin dramatiske historie til 2.500 mennesker i Liquid Church i New Jersey, USA. Kirken fokuserer i tre uger på, hvordan Gud kalder mennesker med en meget mørk baggrund til sin tjeneste i programmet ’Gangsta’, der tager udgangspunkt i apostlens Paulus’ liv.
Bodil