Studenterbevægelse skaber iværksættere

KFS vil lære de studerende at gå i dialog om tro og religion uden at miste eget ståsted.
Kristeligt Forbund for Studerende sætter fokus på åbent bibelstudie, apologetik og tværkulturelle møder på landets studiesteder.

Robert Bladt vil nu udruste KFS’ere til at bevare fællesskabet med anderledes troende på studiestederne.

Målet er, at 200 studerende inden 2015 skal have målrettet udrustning til at leve åbent med deres tro og til at møde deres medstuderende med evangeliet i dialog og fællesskab.
KFS-iværksættere kan engagere sig inden for tre områder, nemlig at læse i Bibelen med medstuderende, at arrangere offentlige møder med dialog om den kristne tro og at bygge fællesskab på tværs af livssyn, kultur og religion.
– Vi vil gerne skabe et rum, hvor de mange meninger om tro, etik og eksistens kan brydes, samtidig med at vi repræsenterer troen på den ene Gud, som vil frelse os gennem Jesus, siger generalsekretær Robert Bladt.
Fokus på det tværkulturelle er en konsekvens af, at der på alle studiesteder er internationale studerende, studerende med en anden religion end kristendommen, og studerende, som har rod i en anden kultur end den danske.
/sl