Gi’r ateister klart svar på tiltale

Den norske civilingeniør Bjørn Are Davidsen gennemgår i bogen ”Svar på tiltale” en række anklager mod den kristne tro, bl.a. fra ateisten Richard Dawkins.

Den norske civilingeniør Bjørn Are Davidsen har udgivet bogen ”Svar på tiltale” om naturvidenskab og kristen tro.

Davidsen argumenterer for, at der ikke behøver at være en konflikt mellem naturvidenskab og kristen tro. Tværtimod er det kristne verdensbillede grundlaget for de videnskabelige idealer, som er vokset frem i Vesten gennem de sidste hundrede år.
Tom Egeland, forfatter og erklæret ateist, er blandt dem som har forstået Davidsen og hans argumentation.
– Jeg tror ikke på Gud. Jeg tror ikke på Bibelen som Guds ord. Jeg tror ikke på profeter. Men jeg tror på Bjørn Are Davidsen. Han er den sejeste kristne jeg kender, skriver Egeland blandt andet på bogens omslag.
KPK/Bodil