Ny redaktør på el-camino.dk

Fra den 1. februar 2013 er Lea Braüner Larsen ny redaktør for Bibellæser-Ringens meditative bibellæsningssite el-camino.dk.

Lea Bräuner er ny redaktør på el-camino.dk.

Lea skal være redaktør samtidig med, at hun er mor til to og skriver speciale i Anvendt Kulturanalyse ved Københavns Universitet. Hun har erfaringer med redaktørarbejdet fra bladet Til Tro og som fagredaktør på Kristeligt Dagblads store webportaler kristendom.dk og religion.dk. Derfor er det også interessant at høre hendes svar på, hvorfor el-camino.dk er relevant:
– Vi lever i en tid, hvor mange mennesker i modtræk til den travle tidsånd søger fordybelse og ro. Det har givet en ny interesse for meditation og pilgrimsvandringer. El-Camino.dk kan være et svar på netop dette. Siden giver mulighed for bøn, fordybelse og eftertanke med Jesus i centrum.