Opslagsværk for bekymrede forældre

Mange forældre er bekymrede og usikre på deres børns brug af de mange digitale medier omkring dem.
Derfor forsøger kidsandmedia.dk at række disse forældre en hjælpende hånd gennem den nye bog Digital Barndom. Bogen giver gode råd til brug af de mange forskellige digitale platforme, som børn af i dag bevæger sig på, og hjælper desuden med klagevejledninger og links til hjælpeinstanser, når det bliver nødvendigt.
– Bogen fungerer primært som et opslagsværk, så hvis man skal købe en mobiltelefon til sit barn, får man både gode råd om, hvad der er godt for børn og bliver selv stillet spørgsmål, som kan gøre forældrene i stand til at gøre sig mere detaljerede overvejelser, siger Maja Schurmann, som er projektleder for organisationen.
Kidsandmedia.dk er en nonprofitorganisation, som arbejder ud fra FN’s børnekonvention.
Eva