1300 hørte Bill Hybells

­– Dette siger mig, at vi er på fremmarch, sagde Sigmund T. Kristoffersen fra Pinsebevægelsens lederråd.
1300 ledere deltog i leder- og inspirationskonferencen LED13 den 7.-10. februar.
– Vi har skabt en mødeplads både for unge og ældre ledere, hvor pastoren tager sine medarbejdere med på kurset, så de får en fælles oplevelse, som er både vigtig og aktuel i det videre arbejde i menigheden. Samtidig er konferensen målrettet og relevant med et ungdommeligt udtryk, sagde Kristoffersen.
På årets LED13 i Oslofjord Convention Center i Vestfold var der foredrag af Bill Hybells og Robert Fergusson. Hybells er grundlægger af og hovedpastor i Willow Creek Community Church i Chicago, USA. Han er verdenskendt for sit arbejde med at udruste og træne menighedsledere og er manden bag udsagnet «Den lokale menighed er verdens håb», fortæller KPK.
Bodil