104-årige George Shea er død

Grammy-vinderen og gospelsangeren George Beverly Shea, som ledsagede Billy Graham på vækkelseskampagner verden over i mere end 50 år, er død i N.C., USA.
George B. Shea var født og opvokset i Canada. Han forlod sit arbejde på et forsikringskontor for at blive en del af vennen Billy Grahams vækkelseskampagner. I tidens løb kom han til at synge for over 200 millioner verden over, han producerede over 70 albums og modtog i 1966 en Grammy.
Shea kom til at synge for flere af USAs præsidenter i forbindelse med deres særlige Prayer Breakfasts. Han sagde beskedent, at folk accepterede at høre ham synge til de store kampagner, fordi det var prisen for at høre Billy Graham tale.
Gospelsangeren Shea var især kendt for at synge How Great Thou Art (på dansk: ”O, store Gud”).
Bodil