Mongoliet-missionær ny medarbejder i Danmission

47-årige Grethe Eddau Kock er 1. april tiltrådt som tværkulturel medarbejder på Mødestedet, der er den folkekirkelige organisation Danmissions tilbud til flygtninge og indvandrere på Vesterbro i København.
Grethe Eddau Kock, der er oprindeligt er uddannet agronom, skal være en del af hverdagen på Mødestedet, og hun skal bl.a. koordinere Mødestedets frivillige, herunder lektiehjælp.
Grethe Eddau Kock har fungeret som leder af forskellige udviklings- og nødhjælpsprojekter og har tidligere arbejdet som udsendt for Danmission, hvor hun i en årrække arbejdede i Mongoliet med socialt arbejde, sundhedsarbejde og hjælp til nomadefamilier.
De seneste to år har Grethe Eddau Koch, der har en master i Socialt Entreprenørskab fra Roskilde Universitet, været ansat som boligsocial aktivitetskoordinator i Albertslund.
Eva