USA’s abortlov bygger på løgne

De to retssager, som førte til indførelsen af fri abort i USA i 1973, bygger på falske vidneudsagn fra abortlobbyen, skriver Landsbevægelsen Respekt for Menneskeliv i RFMNyt.

Norma McCorvey, (”Jane Roe”) er en af to kvinder, hvis falske vidneudsagn førte til abortloven i 1973. Nu fortryder de deres løgne og konsekvensen for 50 millioner babyer.

Højesteretssagen Roe Versus Wade for 40 år siden bygger på vidneudsagn af Norma McCorvey, kendt som ”Jane Roe”. Hun blev overtalt af feministiske sagførere til at sige, at hun var blevet gravid ved en voldtægt. I flere år var hun aktiv for at fremme fri abort. Men i 1990-erne gik hun over til abortmodstanderne i Pro-Life bevægelsen. Nu erkender hun, at den løgn, hun var med til at sprede, har kostet 50 millioner babyers liv.
I Doe versus Bolton vidnede Sandra Cano, (”Mary Doe”), at hun ønskede abort pga. vanskelige sociale forhold og frygt for, at tre andre børn ellers ville blive fjernet. Men både Sandra og Norma valgte dengang at beholde deres ufødte børn.
Under den sidste præsidentvalgkamp i USA kritiserede begge kvinderne Barack Obama for hans uforbeholdne støtte til abortindustrien.
Bodil