Erfarent ægtepar til Etiopien

Inger og Arne Holmgaard rejser efter endt efteruddannelse til Wabe Batu-området i Etiopien.Dansk Ethioper Mission har ansat Inger og Arne Holmgaard fra Selde ved Roslev til en tjeneste som missionærer i Mekane Yesus Kirkens Wabe Batu Synode i Sydetiopien.
Wabe Batu Synoden dækker det område, Bale, i det sydlige Etiopien, hvor Dansk Ethioper Mission begyndte sit arbejde for snart 65 år siden. Det er et område, hvor flertallet af befolkningen er muslimer, og hvor islam i dag står stærkere end nogensinde før. Samtidig står Mekane Yesus Kirken med den store udfordring, at den har alt for få kvalificerede medarbejdere og økonomiske ressourcer til at kunne række ud med evangeliet til alle disse mennesker.
Derfor fornyr Dansk Ethioper Mission sit engagement og sender igen missionærer til synodens arbejde, hvor man ikke har haft missionærer i en årrække.

Bibelskole og respekt

Inger og Arne Holmgaard er ansat pr. 1. september 2013. Frem til jul skal parret på efteruddannelse på Fuller Theological Seminary i USA, hvorefter de vil være klar til at rejse til Etiopien i begyndelsen af 2014.
I Etiopien skal Arne Holmgaard undervise på synodens bibelskole i Dodola, deltage i evangelisationsarbejdet og undervise menighedsledere på forskellige niveauer.
Inger Holmgaard kommer primært til at arbejde med at styrke respekten for kvinder og give dem øget værdighed og anerkendelse i familie og samfund.
Eva