FBI ekspert: Koranen er ”Guds åbenbarede ord”

USAs forbundspoliti FBI har censureret og ændret hundredvis af sider efter kritik fra muslimer. Men det er farligt for amerikanske borgere, skriver den konservative website WND.- FBI omskriver historien med hjælp fra al-Qaida, hævder en iagttager, efter at FBI på opfordring har måttet ændre udtryksmåder, som kan støde muslimer.

Iagttager Tom Fitton fra Judicial Watch afslører, at USA beskytter islamister.

Den konservative politiske iagttager-organisation Judicial Watch har fået indblik i mange af FBIs dokumenter og noter, som viser, at forbundspolitiet har rettet beskrivelser efter muslimsk pres.
Præsident Tom Fitton fra Judicial Watch mener, at den politiske korrekthed er gået amok, så borgernes sikkerhed er truet:
– Obama-regeringen må holde op med at sætte radikale islamisters sarte følelser over det amerikanske folks sikkerhed. Der er brug for en gennemgribende reform af FBI, mener Fitton. Han ser nemlig en sammenhæng mellem terrorangrebet under Boston Marathon og de radikale muslimers indflydelse på FBI.

”Guds åbenbarede ord”

I omtalen af Koranen måtte FBI fx. ændre beskrivelsen ”profetens undervisning” til ordlyden ”Guds åbenbarede ord”.
En artikel blev kritiseret for at omtale Det muslimske Broderskab som en terrororganisation, mens andre dokumenter blev kritiseret for at give al-Qaida skylden for bombeangrebet mod World Trade Center i 1993.
FBIs leder Robert Mueller holdt den 8. februar sidste år et møde med forskellige muslimske organisationer. Under dette møde lovede Mueller at rette visse afsnit i FBIs træningsmaterialer, som muslimerne fandt stødende.
Ialt 876 sider og 392 oplæg blev gennemgået og rettet. Mueller har tidligere sagt, at Det muslimske Broderskab har inspireret til terror i USA. Broderskabets motto er:
”Allah er vores mål. Profeten er vores leder. Koranen er vores lov. Jihad er vores vej. Døden på Allahs måde er vort største håb.”
Men Det Muslimske Broderskab er ikke længere på USAs officielle terrorliste. Til gengæld indeholder listen navne på flere at broderskabets sideskud, fx. den palæstinensiske gruppe Hamas. Alligevel protesterer islamisterne mod at det, de kalder ”islamisk kampiver”, bliver betegnet som terrorisme.

Advokat Bill Killian fra Tennessee er kommet i modvind, fordi han taler muslimernes sag.
Muslimernes advokater

Bill Killian, som er advokat i Tennessee, skal holde et oplæg for det muslimske råd i forbundsstaten. Oplægget skal belære dem om deres civile rettigheder, hvis nogen skulle skrive noget, som kunne piske en antimuslimsk stemning op på de sociale medier.
– Det handler om at oplære folk om de civile retsregler, når det gælder religionsfrihed. Offentligheden skal være klar over, hvad de føderale love siger og hvad konsekvenserne er, siger Killian. Han understreger, at det ikke kun er muslimer, men også folk af andre religioner, som begår terrorhandlinger.
For at sikre muslimske interesser har regeringen ansat en særlig sikkerhedsrådgiver ved navn Mohamed Elibiary. Han er erklæret tilhænger af en islamistisk teolog, som fordømmer USAs retsforfølgelse af terrorister, oplyser Judicial Watch.

Hemmelige møder med ekstremister

Præsident Obama har også beordret NASA til at have fokus på at sikre diplomatiske relationer med muslimerne, og den statslige sikkerhedsafdeling har i hemmelighed holdt møder med ekstremistiske arabere, muslimer og sikh-grupper for at tale om national sikkerhed.
– Vi vil informere alle om, hvad loven siger og give alt det, loven indebærer for muslimer, hinduer og andre religioner. Vi skal lære folk om muslimerne og deres borgerrettigheder, og så længe vi er her, vil de blive beskyttet, siger Killian.
Han er dog kommet i stærk offentlig modvind for sit arbejde til fordel for muslimernes sag i USA.