Du er en ambassadør

Det er dog fantastisk, tænk at være ambassadør for kongernes konge, og sikken et budskab vi er blevet betroet: At fortælle mennesker om den forsoning, som HAR fundet sted, og at vi i troen på Jesus må stå frikendt over for Gud! (2. Kor. kap. 5 v. 18-21)
Og tænk at vi midt i al uro og kaos, der er rundt omkring os, må vide, at Gud har styr på det hele, ja der står endda i Salme 2: “Gud han ler, når lederne kalder til samling”!
Jeg er så glad for alle de profetier, der har lydt og lyder over Danmark om, hvad Gud vil gøre i vort land, jeg tror, vi vil blive overraskede! Han hører bøn.
Derefter: “vil jeg sende min ånd over alle mennesker”, som der står i Joel kap. 3. Lad os være i forventning og bede Gud åbne menneskers øjne, som han har gjort med Ahmed Akkari! Alt er muligt for Gud! Glæd dig! Du er et Guds barn.
Linda Christensen
Åmosevej 13,
3400 Hillerød