Evangelisk Alliance samler ind til Syriens kristne

s4_logo_eaStøt Syriens kristne med nødhjælp og et budskab om håb, opfordrer Evangelisk Alliance.
Den blodige borgerkrig i Syrien presser især landets kristne minoritet. Derfor starter Evangelisk Alliance (EA) en pengeindsamling for at kunne yde nødhjælp til de kristne i Syrien.
I byen Homs er der ifølge flere rapporter kun 5.000 kristne tilbage af de omkring 50.000 kristne, som boede i byen, før oprøret brød ud. De øvrige har søgt tilflugt i Damaskus og Syrien.
– Det kristne mindretal har det særligt svært. Kristne kirker, butikker og hjem angribes i stor skala, og de kristne har kun ringe mulighed for at beskytte sig selv. Mange er på flugt og har behov for akut nødhjælp. På den baggrund har vi besluttet at iværksætte en øjeblikkelig indsamling, som afsluttes i forbindelse med bedeugen i januar måned, fortæller EAs formand, Thomas Bjerg Mikkelsen.
Hjælpen kan formidles i løbet af få dage gennem den engelske organisation Barnabas Fund. Samtidig støtter Evangelisk Alliance kristne udsendelser gennem tv-kanalen SAT-7, oplyser Thomas Bjerg Mikkelsen.
Bodil