Fem nye chefer hos Krifa

Øverst fra venstre: Hans Jørgen Andersen, Henrik Mathiesen, Dina Siegumfeldt, Metus Kristensen og  Samuel Funk Hansen.
Øverst fra venstre: Hans Jørgen Andersen, Henrik Mathiesen, Dina Siegumfeldt, Metus Kristensen og Samuel Funk Hansen.

Kristelig Fagbevægelse opretter Job & Karrierecentre, som skal give Kristelig Fagbevægelses kunder inspiration til deres arbejdsliv, uanset om de ledige eller i job.
Samuel Funk-Hansen, Valby, er ansat som chef for centeret i København. Han er 32 år, cand.mag. og kommer fra en stilling som jobkonsulent i Kristelig Fagbevægelse. Dina Lindebæk Siegumfeldt, Kolding, er ansat som chef for centeret i Kolding. Hun er 36 år og kommer fra en stilling som afdelingschef for Krifa Esbjerg. Henrik Mathiesen, Hobro, er ansat som chef for centeret i Aalborg. Han er 36 år, cand.mag. og kommer fra en stilling som HR-konsulent i Kristelig Fagbevægelses HR-afdeling. Metus Kristensen, Silkeborg, er ansat som chef for centeret i Herning. Hun er 40 år, cand.scient, ph.d. og kommer fra en stilling som leder af Online og Priser i Jyske Banks udviklingsenhed. Hans Jørgen Andersen, Lystrup, er ansat som chef for centeret i Århus. Han er 61 år, uddannet som diplomleder og kommer fra en stilling som arbejdsmarkedschef i Kristelig Fagbevægelse.
Eva