George Verwer taler i Herlev

Den 75-årige George Verwer har ikke mistet sin missionspassion.
Den 75-årige George Verwer har ikke mistet sin missionspassion.

Den verdensomspændende organisation Operation Mobilisations (OM) internationale grundlægger George Verwer kommer til Danmark.
I den forbindelse afholdes en inspirationsaften lørdag den 5. oktober i Lindehøj Kirke i Herlev.
George Verwer kom til tro på Jesus ved et Billy Graham møde i New York i 1955. I 1957 brugte George Verwer sammen med tre andre studerende sommerferien på mission i Mexico. Dette blev startskuddet til ”Operation Mobilisation”.
I 1960 begyndte man korttids-mission, og arbejdet spredte sig hurtigt til mange lande. I 1970 blev det første OM-skib købt i København og blev omdøbt til Logos. Efterfølgeren Logos Hope sejler nu rundt og besøger alverdens havne med evangeliet om Jesus i ord og handling. I dag arbejder OM i mere end 95 lande og har over 3.000 fuldtids missionærer.
George Verwer er efterhånden blevet 75 år gammel, men er stadig yderst aktiv og passioneret i sin nød for verden. Der er gratis adgang.
Eva