Kristen bogholder forhindrede skoleskyderi i Atlanta, USA

Antoinette Tuff talte kærligt til en psykisk syg mand med automatvåben og forhindrede dermed et skoleskyderi.
Antoinette Tuff talte kærligt til en psykisk syg mand med automatvåben og forhindrede dermed et skoleskyderi.

Politiet var massivt til stede, da en svært bevæbnet mand trængte ind på en skole i Atlanta, Georgia. Men det var skolens kristne bogholder, der forhindrede en massakre.
– Det var Gud, der gjorde det. Jeg er ikke nogen helt, jeg var rædselsslagen, fortæller Antoinette Tuff om mødet med en psykisk syg tyve-årig mand bevæbnet med en AK47-riffel og over 500 patroner.
– Gud ledte mig til skolen den dag, selv om jeg havde fri, siger Tuff. Hendes indsats hindrede beskydningen af de 870 elever fra fire til ti år. Hun reddede også den bevæbnede mands liv ved at tilbyde at stille sig mellem ham og politiet.
– Han var meget oprevet og sagde, at han ikke havde nogen grund til at leve, fortæller Antoinette Tuff. Jeg bad for ham og fortalte ham, at jeg elskede ham, og jeg kaldte ham tilbage, da han ville gå ud til alle børnene.
Tuff fortalte den desperate mand, at hun havde følt ensomhed og smerte, da hendes mand forlod hende efter 33 års ægteskab. Samtidig opfordrede hun manden til ikke at opgive håbet, og han indrømmede, at han ikke havde taget sin medicin.
Til sidst fik Tuff den tyve-årige til at overgive sig til politiet, og taknemlige forældre samledes uden for skolen for at takke Gud for, at ingen var kommet til skade.
Præsident Barack Obama ringede personligt til Antoinette Tuff for at takke hende, og hun bliver nu hyldet som en helt i USA.
Bodil