Unge fra Impact er klar som volontører

Fra venstre: Anders Overgaard, Stine Mia Juhl, Marlene Svejgaard Sørensen, Julie Kristensen, Marie Laugesen, Maria Sophia Dahl, Bodil Jørgensen, Michelle Hørlück, Anika Thorø Møller, Julie Harild Nielsen, Rikke Christiansen, Sara Fuglsang Ambrossen, Anja Kjærsgaard. Fraværende: Nikolaj Noer, Josefine Gammelgaard Trans, Simon Nielsen, Jacob Thams.
Fra venstre: Anders Overgaard, Stine Mia Juhl, Marlene Svejgaard Sørensen, Julie Kristensen, Marie Laugesen, Maria Sophia Dahl, Bodil Jørgensen, Michelle Hørlück, Anika Thorø Møller, Julie Harild Nielsen, Rikke Christiansen, Sara Fuglsang Ambrossen, Anja Kjærsgaard. Fraværende: Nikolaj Noer, Josefine Gammelgaard Trans, Simon Nielsen, Jacob Thams.

Om et par dage rejser næste gruppe Impact-volontører til Honduras for at være frivillige på et børnehjem.
De har netop overstået forberedelseskurset – Impact-Academy – i Aarhus. Her fik de intensiv undervisning om fattigdom og volontørrollen og fik pædagogiske værktøjer til arbejdet med børn. Det er vigtigt for Impact, at læringen kommer i fokus, når nye volontører skal ud: ”Deres tid i Honduras vil være en øjenåbner for dem, hvor de vil få et førstehåndsindtryk af den globale ulighed mellem rig og fattig. Vi håber, at volontører også vil engagere sig for en mere retfærdig verden, når de er tilbage i deres trygge omgivelser i Danmark”, siger Arne Kristensen, leder af Impact.
Volontørerne deltager, når de ankommer til Honduras i et fælles 2-ugers kultur, sprog og- læringsforløb, før de rejser videre ud på de børnehjem, de skal opholde sig på gennem de næste 4-8 måneder.
Jakob