Kristne trues i USAs luftvåben

Evangeliske kristne i USAs luftvåben føler sig forfulgt for deres holdning til bl.a. homofile ægteskaber.
Evangeliske kristne i USAs luftvåben føler sig forfulgt for deres holdning til bl.a. homofile ægteskaber.

En lesbisk overordnet fik den kristne officer Phillip Monk fritaget for tjeneste. Eksemplet skræmmer andre kristne i Lacklands lufvåbenbase i San Antonio, Texas.
Det er diskrimination bare at tænke, at homoseksualitet er en synd: Et medlem af luftvåbnet blev offentligt irettesat af en overordnet, som læste Wikipedias definition af diskrimination op for ham, ”for at han kunne lære, hvad det var”.
En 19-årig rekrut blev bedt om at oplyse sin religion. Da han svarede ”kristen” blev han beordret til at tage hele træningen om. En tredje fik en påtale for at bringe sin Bibel med udendørs, mens muslimer frit kan bringe og bruge deres bedetæpper.
– Den religiøse forfølgelse bliver stærkere dag for dag, siger den lokale præst Steve Branson. Han åbnede kirken for et møde om religionsfrihed i hæren, og mindst 80 kristne fra luftvåbnet deltog. ”Homofile kan frit tale om deres livsstil, mens kristne tvinges til total tavshed om deres tro”, fastslår Branson.
Bodil