Øget forfølgelse af Kinas kristne

Teksten på billedet fra ’Pebbles for Christ’ lyder: Bed for Li Shuangping, som blev kidnappet og banket for sin tro på Jesus Kristus.
Teksten på billedet fra ’Pebbles for Christ’ lyder: Bed for Li Shuangping, som blev kidnappet og banket for sin tro på Jesus Kristus.

Flere angreb mod kristne i de seneste måneder viser, at Kina ikke har opgivet forfølgelsen af kristne, skriver Religion Today.

Kristne i Kina er ofre for både vold og hærværk mod kirkerne, oplyser Religion Today.

Kirkeleder kidnappet

Li Shuangping, leder af husmenigheden Linfen, blev den 13. august kidnappet, bundet og gennembanket af fire mænd i en fremmed bil. Mændene spurgte, om han ville dø, fordi han ledede en husmenighed.
Shuangping blev herefter smidt ud af bilen og overladt til selv at finde hjem. Han tror, at mændene var udsendt af myndighederne for at advare ham.

Kirkebyggeri-konflikt

Flere kristne i byen Lingao i Hainan provinsen, blev den 14. august gennembanket af lokale myndigheder som følge af en konflikt om en byggegrund, fordi myndighederne ikke ønskede en kirkebygning på stedet. Politiet nægtede at tage imod en anmeldelse af sagen.
Nogle kinesere oplever trosfrihed, men generelt bliver sitautionen vanskeligere.
Antallet af forfølgelser i Kina er øget med 42 procent siden 2011, oplyser iagttagere fra International Christian Concern i Washington D.C.