Kampagne på nyt sted i Tanzania

falk
Hannah og Egon Falk har netop holdt konference blandt ekstreme muslimer i Nzega, Tanzania.

Alle forberedelser til kampagnen er gjort, og vi tror, at tusinder af mennesker kommer til at opleve evangeliets kraft igennem Jesus Kristus.
– Som vi nar nævnt adskillige gange, er Tanzania under angreb fra ekstreme muslimer. Vi er ikke imod muslimerne, de fleste af dem er dejlige mennesker, men vi er hårdt ramt, når vore kirker bliver brændt ned, pastorer dræbt, kristne kvinder voldtaget, og når syre bliver kastet i hovedet på folk.
De ekstreme muslimer i Nzega mobber de kristne offentligt og på en meget blasfemisk måde.
Igennem vor mødekampagne ønsker vi at vise disse mennesker Guds og vores kærlighed. Vi ønsker at vise dem, at Jesus gav sit liv også for dem. Vi ønsker at se disse mennesker frelste, sat i frihed, helbredt og velsignet i Jesu navn, skrev Hannah og Egon Falk i et bedebrev forud for kampagnens start den 29. oktober.