Tidligere ansat på Udfordringen holder radiogudstjeneste 24/11

Levi Giversen
Levi Giversen

Major i Frelsens Hær Leif Giversen vil være prædikant ved højmessen på P1 den 24. november kl. 9:55, hvor det handler om verdensdommen.
Journalist Leif Giversen er redaktør af Frelsens Hærs blade i Danmark, månedsmagasinet Krigsråbet og et internt magasin Vision Mission, der udkommer hvert kvartal.
– Jeg er officer (major) i Frelsens Hær og har arbejdet som leder i Frelsens Hær i omkring 20 år. De fleste år som menighedsleder, men de sidste tre-fire år med kommunikation og redaktionelt ansvar. Undervejs har jeg også været halvandet år som journalist på Udfordringen. Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, fortæller Leif Giversen og løfter sløret for nogle af sine tanker om søndagens tekst fra Matt. 25:31-46:
– Jesus er ikke kun optaget af det, vi gør – også af det, vi ikke gør, altså ”undladelsessynd”. Ifølge Bibelen er troen uden handling død. Hvis vi vil vise Gud, at vi elsker ham, må vi vise det til mennesker!
Leif Giversen bor i Vejle, men har som officer været stationeret flere steder i både Jylland, Fyn og København, bl.a. i Valby, hvorfra radiogudstjenesten bliver sendt den 24/11.
Leif Giversen er 45 år og gift med Elisabeth, der er fodterapeut. De har tre børn.
Bodil